​Hundefoder til alle aldersgrupper fås lige her

​Er du på udkig efter hundefoder af høj kvalitet til din hund? Så kan du med fordel kigge nærmere lige her på siden. Lige her hos Røstofte Maskiner A/S tilbydes et bredt udvalg af billigt foder til hunde i alle aldre. Vores forretning er beliggende i Mern, hvorfra vi servicerer alle kunder fra Vordingborg og resten af Sydsjælland.

Det er meget vigtigt for din hund, at den får det rette foder, som indeholder en passende mængde nærringstoffer og vitaminer, så hunden kan trives så godt som muligt. Lige her på siden forhandles Dado-hundefoder af høj kvalitet til både voksne, hvalpe, senior og en i light-udgave. Uanset hvilken hund du har, så kan du med andre ord finde det optimale hundemad lige her på siden.

Vi garanterer hundefoder af høj kvalitet til en lav pris

Hundemad fra Dado indeholder altid minimum 27 % kylling samt unikke ernæringsmæssige og fordøjelige animalske proteinkilder rig på kvalitetsproteiner. Derudover indeholder produkterne Chondroitin og Glucosamin, som hjælper med at styrke leddene samt Taurin, som understøtter et sundt hjerte samt en god muskelfunktion.

Dette hundefoder indeholder desuden Omega-6 og Omega-3 fedtsyrer i et optimalt forhold og Zink, som styrker hundens pels og hud. Derudover er der tilsat Probiotiske fibre (sukkerroer og FOS) for at hjælpe med at holde tarmbakterieflora afbalanceret og fremme en sund fordøjelse. Foderet indeholder desuden beskyttede vitaminer og sporstoffer med høj biotilgængelighed for det generelle velvære i kroppen og for opretholdelse af immunrespons.

Alt dette fås til en attraktiv pris lige her hos os.

Kontakt os for flere oplysninger

Kunne du tænke dig at høre mere om vores udvalg af hundefoder, eller skal vi hjælpe dig med at finde den optimale variant til din hund, så er du velkommen til at kigge forbi butikken eller kontakte os med det samme.

Vi kan kontaktes på telefon: 55 98 50 99​ eller på: 20 15 35 96. Du kan også sende en mail til: ug@rostofte.dk, så vender vi straks tilbage.

For nyheder og gode tilbud: Følg med på vores Facebookside. 

Vi giver et uforpligtende og​

Gratis tilbud!​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Besøg os på​

Facebook​

Følg med på vores Facebookside, hvor vi løbende opdaterer om produkter, nyheder mm.​

Facebook

Vurderet 4.6 / 5 stjerner på baggrund af 19 anmeldelser på Facebook

Åbningstider

Mandag​

08.30 - 16.00​

Tirsdag​

08.30 - 16.00​

Onsdag

08.30 - 16.00​

Torsdag​

08.30 - 16.00​

Fredag

08.30 - 16.00​

Lørdag

09.00 - 12.00​

​Firmainfo

RØSTOFTE MASKINER A/S

CVR: 82843612

Røstofte Skovvej 1

4735 Mern

Find vej med Google Map

Telefon: 55 98 50 99​ - 20 15 35 96

E-mail: ug@rostofte.dk