​Jagttøj til alle årstider forhandles lige her på siden

​Er du på udkig efter nye jagtstøvler eller termoundertøj? Så finder du det lige her på siden. Hos Røstofte Maskiner A/S forhandles et stort udvalg af jagttøj fra anerkendte mærker. Vores priser er fornuftige, så du kan med fordel kigge nærmere her på siden. Vores jagtshop er beliggende i Mern, hvorfra vi primært servicerer kunder fra Vordingborg og resten af Sydsjælland.

Det kan godt betale sig at investere i noget ordentligt jagttøj, hvis ikke du allerede har det. De fleste jægere oplever nemlig, at deres jagtoplevelse ændres markant, hvis de har den rette jagtbeklædning på. Det handler med andre ord eksempelvis om at finde nogle jagtstøvler, som er meget komfortable på dine fødder samt nogle jagtbukser med en god bevægelighed.

Vi har jagtstøvler, termoundertøj og andet til gode priser

Lige her på siden, finder du et stort udvalg af forskellige former for jagtudstyr. Vi har både termoundertøj til den kolde sæson samt mere sommervenlige jagtsæt. Uanset hvad du er på udkig efter, så kan du altså med fordel kigge forbi vores forretning, hvor vi garanterer høj kvalitet til billige priser.

Her hos os finder du et imødekommende personale, som står klar til at give dig en så god oplevelse som muligt. Vi har mange års erfaring inden for jagt og kan derfor rådgive dig professionelt. Vi forhandler udelukkende jagttøj fra anerkendte mærker, så vi er garanteret høj kvalitet og en lang holdbarhed. I vores udvalg af beklædning og fodtøj finder du følgende mærker:

 

Kontakt os for at høre mere om vores jagttøj

Skal vi hjælpe dig med at finde nye jagtstøvler, eller mangler du et sæt termoundertøj, så er du til hver en tid velkommen til at kigge forbi butikken, hvor vi altid finder en god pris til dig. Du er også velkommen til at kontakte os på telefon: 55 98 50 99 eller på: 20 15 35 96. Du kan også sende en mail til: ug@rostofte.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

For spændende nyheder og gode tilbud kan du følge med på vores Facebookside.

Vi giver et uforpligtende og​

Gratis tilbud!​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Besøg os på​

Facebook​

Følg med på vores Facebookside, hvor vi løbende opdaterer om produkter, nyheder mm.​

Facebook

Vurderet 4.6 / 5 stjerner på baggrund af 19 anmeldelser på Facebook

Åbningstider

Mandag​

08.30 - 16.00​

Tirsdag​

08.30 - 16.00​

Onsdag

08.30 - 16.00​

Torsdag​

08.30 - 16.00​

Fredag

08.30 - 16.00​

Lørdag

09.00 - 12.00​

​Firmainfo

RØSTOFTE MASKINER A/S

CVR: 82843612

Røstofte Skovvej 1

4735 Mern

Find vej med Google Map

Telefon: 55 98 50 99​ - 20 15 35 96

E-mail: ug@rostofte.dk