Kikkert til mange forskellige behov finder du lige her​

​Mangler du en kikkert til jagt? Lige her hos Røstofte Maskiner A/S finder du et bredt udvalg af forskellige kikkerter til jagt. Vi står klar med attraktive priser og tilbyder altid professionel vejledning og rådgivning. Vores forretning er beliggende i Mern, hvor vi typisk servicerer kunder fra Vordingborg og resten af Sydsjælland. Dog står vi også til rådighed uden for disse områder.

Ud over en riffel er en kikkert nok det mest nødvendige udstyr, når man går på jagt. Kikkerten hjælper dig med at komme nærmere dit bytte, og gør det muligt at skyde langt mere præcist.

Vi har nøje udvalgt udstyret her på siden, så alle produkter overholder særlige kvalitetskrav. Derfor forhandler vi udelukkende produkter fra anerkendte mærker, såsom Steiner, Bushnell, Hawke, Docter og Leopold.

Hvilken kikkert til jagt?

Det kan være svært at finde ud af, hvilken type af jagtkikkert du skal bruge. Derfor står vi altid klar til at hjælpe med råd og vejledning, hvor vi garanterer dig at finde en løsning, som passer til dine behov. Uanset om du skal bruge en god håndkikkert eller en sigtekikkert til din jagtriffel, så finder du det i vores butik.

Vi lever af glade og tilfredse kunder, og derfor går vi meget op i at yde en god kundeservice, hvor vi sætter god tid af til den enkelte kunde. Derudover sørger vi for altid at have en billig pris klar til dig, så du kan få mest muligt for pengene. Du kan med fordel følge med på vores Facebookside, som vi løbende opdaterer med nyheder og gode tilbud.

Kontakt os for at høre nærmere

Vil du høre nærmere om, hvad vi kan tilbyde af kikkert til dig, så er du velkommen til at kigge forbi butikken inden for åbningstiderne. Vi kan også hjælpe dig telefonisk eller via mail, hvor vi kan kontaktes på: 55 98 50 99​, 20 15 35 96 eller på: ug@rostofte.dk, så vender vi tilbage snarest muligt..

Vi giver et uforpligtende og​

Gratis tilbud!​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Besøg os på​

Facebook​

Følg med på vores Facebookside, hvor vi løbende opdaterer om produkter, nyheder mm.​

Facebook

Vurderet 4.6 / 5 stjerner på baggrund af 19 anmeldelser på Facebook

Åbningstider

Mandag​

08.30 - 16.00​

Tirsdag​

08.30 - 16.00​

Onsdag

08.30 - 16.00​

Torsdag​

08.30 - 16.00​

Fredag

08.30 - 16.00​

Lørdag

09.00 - 12.00​

​Firmainfo

RØSTOFTE MASKINER A/S

CVR: 82843612

Røstofte Skovvej 1

4735 Mern

Find vej med Google Map

Telefon: 55 98 50 99​ - 20 15 35 96

E-mail: ug@rostofte.dk